За нас

Терапевтичната практика „Кабинет № 6” е плод на дългогодишната ни съвместна работа като психиатър и психолог и на стремежа ни да предоставяме най-добрите грижи в сферата на психичното здраве. Ние поддържаме връзки с колеги, притежаващи сериозен клиничен опит, с групи за взаимопомощ и при необходимост насочваме към тях.

По какво нашият кабинет се различава от мнозина други подобни?

Ние използваме най-доброто от множество лечебни подходи, комбинираме ги или взимаме елементи от тях, търсим най-ефективната комбинация за конкретен пациент. Ние не робуваме на школи, рамки и парадигми, а ги прилагаме всичките според нуждите. Практическото индивидуализиране на помощта е нещо, което ни различава от всички други.

Кабинет № 6

Терапевтична практика “Кабинет № 6” създава усещане за спокойствие и грижа към пациентите, които търсят помощ при нас. Едно място, на което се чувствате защитени и разбрани.

За Кабинет №6

Конфиденциалността е част от нашата професионална етика, на която държим. Това, за което си говорим, това, което се случва, е поверително и „остава” в кабинета. Информация за вас предоставяме на близките ви само с ваше съгласие и във ваше присъствие.

Адрес

Терапевтична практика

“Кабинет № 6”

 бул. “Стефан Стамболов” № 57, ап. 6

гр. София, България

Контакти

телефон: 02/ 476 33 88

0878 819 619 д-р Дорита Кръстева

0888 719 505 Дорота Първулова

office.kabinet6@gmail.com